Η «βασίλισσα του Βορρά» σύντομα θα κατακτήσει την θέση που της αξίζει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο πρόεδρος της Βέροιας, Θεόδωρος Καρυπίδης, επεσήμανε πως η ομάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή τονίζοντας πως σύντομα θα φτάσει εκεί που της αξίζει.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Στη σημερινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε.» άδεια για την απόκτηση ποσοστού 93,75% του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Με την απόφαση αυτή ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας και οριστικοποιήθηκε η νέα μετοχική της σύνθεση, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην ιστορία της».
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Καρυπίδης σημείωσε: «Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής ολοκληρώνει την τυπική διαδικασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την απόκτηση της αγαπημένης μας ομάδας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούργιας εποχής. Είμαστε βέβαιοι πως ο νέος κύκλος της ομάδας θα στεφθεί με επιτυχία και αισιοδοξούμε πως η Βέροια σύντομα θα κατακτήσει τη θέση που της αξίζει, συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της».

Onsports.gr