Με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, η… έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών υποδέχεται τους Ηπειρώτες για την 5η ημέρα του πρωταθλήματος (Κυριακή 28/9, 18.15 Novasports 3/ Onsports)

Έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας από Ολυμπιακό και Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Ημαθία για την 5η «στροφή» του πρωταθλήματος. Ωστόσο κανείς εκ των δυο δεν παρατάσσεται πλήρης καθώς τόσο ο Χοσέ Γκρανέρο όσο και ο Γιάννης Πετράκης δεν έχουν λευκά τα απουσιολόγιά τους ενόψει την αναμέτρηση την Κυριακή (28/9) στις 18.15.

Προβλήματα για Γκρανέρο

Με στόχο την 3η νίκη σε ισάριθμα ματς στην έδρα της η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο θα παραταχθεί «λαβωμένη». Ο Χοσέ Γκρανέριο λοιπόν έχει συνολικά πέντε ονόματα στο απουσιολόγιό του, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Βεργώνη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, τον Εσπάρθα που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης, τον Βάσκες που έχει προσβληθεί από ίωση αλλά και τους Βούκιτς, Καλί που ακόμη θεωρείται πως είναι ανέτοιμοι. Αναλυτικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Τζινάρ Τόρες, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Μαλόν, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης και Κάμπορα.

Χωρίς Κοροβέση στην Ημαθία

Η προετοιμασία των Γιαννιωτών ολοκληρώθηκε, με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει τον Νίκο Κοροβέση, ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Στην αποστολή του ΠΑΣ για την Ημαθία συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίσης, Τζιμόπουλος, Ηλιάδης, Μανιάς, Λίλα, Μπέριος, Ακόστα, Κρητικός, Αυγενικού, Τσάβες, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ίλιτς και Γιάκος.

Onsports.gr