Αναβρασμός επικρατεί στα κανάλια καθώς επιστρέφουν σταδιακά στις επάλξεις οι παρουσιαστές των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών. Μια σεζόν γεμάτη κόντρες, που θα θέλαμε να λειτουργήσουν προς όφελος του περιεχομένου των εκπομπών.

Τη Δευτέρα, στις 10.00, στο Star, επιστρέφει η Πόπη Τσαπανίδου, με το «Live U» να διατηρεί το μοντέλο της εναλλαγής θεμάτων από τον τομέα της ενημέρωσης με την ευρεία χρήση των social media. Στο τρέιλερ της εκπομπής της την είδαμε σε έναν μίνι μαραθώνιο να βγαίνει στον δρόμο για να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών. Νωρίτερα, στις 08.00 στον Alpha, επανακάμπτει το «Happy Day» με τους Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δ. Παπανώτα και καινούργιο πρόσωπο τον Κ. Φραγκολιά. Με την εκπομπή θα συνδέονται ο Δ. Βερύκιος και ο Π. Κουσουλός.

Απέναντι στον Γ. Αυτιά, που χτυπάει 45άρια στον ΣΚΑΪ, και τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο του «Mega Σαββατοκύριακο» (07.00), στον Alpha, επανακάμπτει ο Σπ. Χαριτάτος, με την «Πρωινή ενημέρωση Alpha».

Από τις 22/9 επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ο Γ. Παπαδάκης για 24η χρονιά. Ο παρουσιαστής είναι ο τηλεθεατής που δεν έχει δει την πρωινή εκπομπή έστω και μία φορά, όπως… ο ίδιος αποκαλύπτει στο διασκεδαστικό τρέιλερ της εκπομπής. Την ίδια ημέρα σε νέα ώρα, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha, στις 13.00, επιστρέφει στο Star η Τατιάνα Στεφανίδου με καινούργια εκπομπή, η οποία θα έχει περιεχόμενο τα πάντα, από τα νέα της ημέρας μέχρι τις σχέσεις, τη μόδα, τη μαγειρική. H εν λόγω κόντρα αναμένεται σκληρή και ήδη άρχισε με την αναζήτηση των πιο δημοφιλών καλεσμένων. Αέρας ανανέωσης και για τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Μαρία Μπακοδήμου στο «ΦΜ live», που ακολουθεί στο Star, στις 16.00, και του οποίου το τρέιλερ εμπνέεται από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Σε ρυθμό προετοιμασίας ώστε εάν είναι δυνατόν να βγουν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, στις 29/9, Γ. Λιάγκας και Φαίη Σκορδά συναντήθηκαν με παλιούς και νέους συνεργάτες. Πανέτοιμοι δηλώνουν απέναντι στο Mega ο Μ. Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά. Στον Alpha, τη θέση του «Δέστε τους» παίρνει το «Ολα παίζουν» με τους Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά, Κατερίνα Καινούργιου και Γ. Λιανό, που θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη στον ΣΚΑΪ. Τη Δευτέρα 29 επιστρέφει και το «Κάτι ψήνεται» στον Alpha, στις 20.00. Τις Κυριακές θα συνεχιστεί στον Alpha το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τους Α. Λουδάρο και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ τα απογεύματα θα έχουμε «Joy» εις διπλούν, σε ΣΚΑΪ και Mega, καθώς η ομάδα διασπάστηκε, ενώ ο Alpha θα έχει και επιστροφή στο χωριό, με την Ευτυχία Φράγκου να ταξιδεύει ανά τη χώρα γνωρίζοντάς μας έθιμα, τοπικά προϊόντα, χορούς και τραγούδια.

Πηγή: Καθημερινή