akadimia veroiasΚορυφώνονται οι αθλητικές δραστηριότητες στα πλαίσια του πρωταθλήματος για πολλές κατηγορίες του νομού Ημαθίας. Μία από αυτές τις κατηγορίες είναι το παιδικό πρωτάθλημα στο οποίο φέτος η ομάδα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Βέροιας πήρε μέρος στο μικρό τελικό και κατέλαβε την 4η θέση.
Συγκεκριμένα:
ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ : 4 – 2
Όμορφος και πλούσιος σε τέρματα και φάσεις ήταν ο μικρός τελικός που παρακολούθησαν οι θεατές στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Η στα Παλατίτσια με τελικό νικητή την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην αρχή φάνηκε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού η ομάδα της Α.Ε.Π-Ακαδημίας Βέροιας χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 5΄με τον Γαβριηλίδη. Εκείνη όμως που το πέτυχε ήταν η ομάδα της Κουλούρας με όμορφο πλασέ του Νικολόπουλου. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ που κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ στο 28΄ με τον σκόρερ και του πρώτου τέρματος Νικολόπουλο. Η ομάδα της Βέροιας αντέδρασε και κατέφερε νε μειώσει σε 2-1 με τον Ν. Καλαιτζίδη στο 32 ΄, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως και την ληξη του α ‘ μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ακαδημίας πίεσε θέλοντας να κάνει την ανατροπή του σκορ ,όμως και πάλι ήταν η ομάδα της Κουλούρας που σημείωσε τέρμα με απευθείας χτύπημα του Ιωάννου στο 65΄. Με τον ίδιο τρόπο ο Γαβριηλίδης της Βέροιας σημάδεψε σωστά το τέρμα του Τσιφλίδη και σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά αφού η Ακαδημία πέρασε μπροστά και έχασε μια τριπλή ευκαιρία, με τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ να βγάζουν την μπάλα κυριολεκτικά πάνω από την γραμμή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό φάουλ με τον Τηλκεριδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνασε μια αντεπίθεση των παικτών του ΠΑΟΚ ο Νικολόπουλος έγραψε το τελικό 2-4.
Στο τέλος όλοι οι αθλητές και προπονητές των δυο ομάδων ανέδειξαν το πραγματικό νόημα του αγώνα, αφού έφυγαν αγκαλιασμένοι και σαφώς δικαιωμένοι με την άκρως τιμητική 3&4 θέση και απέδειξαν για μια ακόμη φόρα πως το μέλλον του ποδόσφαιρου είναι οι νέοι που χρειάζονται τις σωστές υποδομές .
Σύνθεση Α.Ε.Π. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:
Κούβαρος Α.(65΄Φλωρος),Μπρανιώτης,(40΄Δρόσος), Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος Χ, Πελέκιδης,(20΄Σοφιαννίδης)(65΄Μπεκιαριδης), Τσαλακόπουλος, Καβουνόπουλος, Τηλκερίδης, Γαβριηλίδης, Χαρίσης, Καλαιτζιδης(72΄Πραγιας).
Σύνθεση ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ:
Τσιφλιδης, Νεστοροπουλος, Παντελογλου, Παπαδόπουλος, Καρύδας, Νικολόπουλος (
78΄Κοντογιαννης),
Ιωαννου, Τζιλοπουλος(55΄Χαραλαμπιδης), Μελιοπουλος(62΄Λαφτσιδης), Τερζής, Δελημάνης.

Σκόρερ ΠΑΟΚ: 14΄, 28΄,75 Νικολόπουλος,70΄Ιωαννου
Σκόρερ Α.Ε.Π-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ:Καλαιτζιδης 32΄Γαβριηλίδης 73
Διατητές: Κωστούλης, Παυλίδης Βαλκάνος.

Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής το Σάββατο 6 Απριλίου αγωνίστηκαν με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το επόμενο Σάββατο 13 Απριλίου αγωνίζονται στην έδρα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Νάουσας.
Οι νεαροί αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στις στάσεις της πόλης στις : 9.00’ π.μ.
Στα γραφεία του Συλλόγου στις : 9.15’ π.μ.
Στη Νάουσα στις: 10.00’ π.μ.
Επιστροφή: 13.45’ μ.μ.
Χρώμα στολής: πράσινο
Η Διοίκηση της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει του ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος του συλλόγου για την 4η θέση που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα και για τη συνολική παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους.