trapezanlidis_2012Μετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Ιωνικός Ιωνίας ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας και ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου κος Γιώργος Τραπεζανλίδης μίλησαν στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι αλλά και τους σχεδιάσμούς της ομάδας την νέα αθλητική περίοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις :

 

Δημήτρης Γκίμας : «Ήταν άλλη μια δίκαιη νίκη της ομάδα μιας και ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είχαμε πλήρη αυτοσυγκέντρωση αλλά αυτό μπορώ να το δικαιολογήσω στο ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος υπάρχει μια χαλαρότητα και μια αδημονία των παιχτών.  Μας μένει μια ακόμη νίκη για να κατοχυρώσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2. Βέβαια μέχρι να έρθει αυτή η νίκη και τα υπόλοιπα αποτελέσματα εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι η ομάδα είναι κοντά στο στόχο αλλά έχει ακόμη λίγο «δρόμο». Συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο. Σήμερα δεν δώσαμε συμμετοχή στους μικρούς παίχτες και αυτό λόγο του ότι σήμερα το μεσημέρι (31/3) έπαιζαν στην ομάδα των Εφήβων για την τελική φάση και σύμφωνα με τον κανονισμό της ομοσπονδίας εντός 24 ωρών ο αθλητής δεν μπορεί να παίξει σε 2 παιχνίδια. Προσπαθήσαμε για αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα των εφήβων αλλά αυτό δεν μπόρεσε να γίνει. Για τους μικρούς προέχει το εφηβικό στο οποίο ο Φίλιππος έχει να βρεθεί σε τελική φάση 20 χρόνια»

 

Γιώργος Τραπεζανλίδης : «Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και αποτελούσε ένα από τα δυο παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε ώστε και μαθηματικά να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον Ιωνικό που αποτελεί μια πολύ καλή ομάδα και έχει διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια με ιδιαίτερο ζήλο και μαχητικότητα. Η ομάδα θα συνεχίσει να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια ακόμη και στην τελευταία αγωνιστική με το Μαρούσι η ομάδα δεν θα κάνει απλά ένα ταξίδι, θα πάμε για την νίκη για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι όπως κάναμε και πέρσι.  Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρευρίσκεται κάθε φορά στο γήπεδο και δείχνει ότι αγκαλιάζει την προσπάθεια μας και ιδιαίτερα σήμερα που η ομάδα ποδοσφαίρου της Βέροιας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.  Από την πλευρά της διοίκησης έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, λόγο του ότι θα είμαστε σε μια κατηγορία την οποία δεν την γνωρίζουμε και απέχει πολύ από την Β’ Εθνική, ώστε η ομάδα να στελεχωθεί με ικανά άτομα τόσο διοικητικά οικονομικά όσο και οικονομικά. Πιστεύω ότι ο  στόχος της ομάδας για την νέα χρονιά είναι να κάνει μια καλή πορεία και να μην είναι κομπάρσος της κατηγορίας με κινήσεις προσεκτικές και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.  Όλα όσα γράφτηκαν σχετικά για συμφωνίες Φιλίππου με παίχτες Α1 δεν ισχύουν. Προσπάθησαν να επηρεάσουν την ομάδα αρνητικά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση που να αφορά παίχτες. Αυτό που προέχει είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, να ηρεμήσουμε, να στελεχώσουμε την ομάδα διοικητικά και στην συνέχεια ξεκινώντας από τα δικά μας παιδιά να πραγματοποιήσουμε τις μεταγραφές μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι εξασφαλισμένος για την επόμενη χρονιά.»