plus aquatics veria  2Το τελευταίο δυνατό τεστ έδωσε η ομάδα παίδων του Γ. Παπαγιαννάκη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο τουρνουά που διοργάνωσε το Apollo sports center με την συμμετοχή 8 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί μας αθλητές εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή μας Γ. Παπαγιαννάκη, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον τής ομάδας πόλο του Ν.Α.Σ.Η.

Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλαν τόσο οι μικροί μας αθλητές όσο και ο προπονητής μας για την εξαίρετη δουλειά του, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε την τύχη να τον έχουμε κοντά μας.

Η ομάδα υδατοσφαίρισης παίδων αποτελείται από τους: Κουκουτέγο Γιάννη, Γαβριηλίδη Κων/νο, Νικολόπουλο Χρήστο, Κρύπα Νίκο, Χρισοπουλίδη Φώτη, Χρισοπουλίδη Αναστάσιο, Σιδηρόπουλο Πολύκαρπο, Ουζουνίδη Χρήστο, Κουτσαντά Γιώργο, Καλατζόπουλο Σπύρο, Μουρατίδη Κων/νο

Είμαστε σίγουροι για τις μελλοντικές επιτυχίες τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων ( 19-21 Απριλίου)

Συγχαρητήρια και στους γονείς των μικρών μας αθλητών που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια των παιδιών μας.

 

Ο έφορος τμήματος παίδων

Κ. Νικολόπουλος