Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο  στο ΔΑΚ της πόλης η Νάουσα νίκησε τη φιλότιμη ομάδα του Ακρίτα Αχλάδας, για τον 3ο όμιλο της Δ΄Εθνικής Κατηγορίας, με 6-0, έχοντας ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα!!! Στο 4ο λεπτό ο Γρηγόρης Αργυρίου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στο… παραθυράκι της εστίας του Μπάλλιου, γράφοντας το 1-0. Στο 7ο λεπτό ο Παυλίδης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνει το 2-0. Στο 14ο λεπτό το γκολ του αγώνα και της αγωνιστικής του 3ου ομίλου.  Ο Πασχάλης Αργυρίου με  φοβερό βολέ από τα 40 μέτρα στέλνει τη μπάλα στο γάμα της  εστίας του εμβρόντητου Μάλλιου , κάνοντας το 3-0. Στο 42 πέναλτι για τη Νάουσα, μετά από χέρι αμυντικού του Ακρίτα. Το εκτελεί ο Περηφανόπουλος, αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας, η μπάλα επιστρέφει στον επιθετικό της Νάουσας, που με κεφαλιά τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι!! Στο 57ο λεπτό σέντρα του Γρηγόρη Αργυρίου και με καρφωτή κεφαλιά ο αδερφός του Πασχάλης, γράφει το 4-0. Στο 60ο λεπτό ο Γρηγόρης Αργυρίου σεντράρει και πάλι και ο Παυλίδης  σημειώνει με κεφαλιά το  πέμπτο  τέρμα της ομάδας του. Στο 68ο λεπτό σέντρα του Τούφα και σουτ του Τενεδιού σε κενή εστία, αλλά η μπάλα βγαίνει μόλις άουτ. Ο κύκλος των τερμάτων της Νάουσας κλείνει στο 80ο λεπτό, ότι ο  Αδάμ Βλαχοδήμος κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί ο ίδιος , γράφοντας το τελικό 6-0, μέσα σε αποθέωση των λιγοστών Ναουσαίων φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο ( δυστυχώς κόπηκαν μόλις 50 εισιτήρια!!!)

Η σύνθεση της Νάουσας ήταν η εξής:  Παπαδόπουλος, Τσίλης(46΄Τούφας), Βλαχοδήμος Ζ,Πέικος, Πίτος, Αργυρίου Γ, Παυλίδης, Αργυρίου Π, Πετρίδης (65΄Τενεδιός) Βλαχοδήμος Α, Περηφανόπουλος.

Ο Ακρίτας Αχλάδας είχε την εξής σύνθεση: Μπάλλιος, Κλόπτσης, Βράγκος, Καρακέλης, Αναστασιάδης, Ζυγομάνης, Ντώνος Γ. Ντώνος  Σ, Λαζαρίδης, Ντίνος, Αναστασιάδης Δ.

Καλή η διατησία  των κ. Καζατσκίδη, Γκέντζου κ αι Αποστούλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

 

Πηγή: onsport.gr