sxolio-tope kai tokaneΜαθητές από το Δήμο Άργους επισκέφτηκαν χθες τους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας όπου και ξεναγήθηκαν, ενώ εκεί τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή εκπρόσωποι του Δήμου Βέροιας.

Λίγο αργότερα οι μαθητές άκουγαν τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου να τους καλωσορίζει στο Δημαρχείο και στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή δώρων

Τόπε και τόκανε ο Δήμαρχος Άργους, ο οποίος μίλησε για το ζήτημα της αδελφοποίησης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, λέγοντας ότι πρώτη κίνηση του Δήμου θα είναι η αποστολή μαθητών στη Βεργίνα, στο περιθώριο των εκπαιδευτικών εκδρομών, προκειμένου να δουν και να μάθουν την ιστορία των αδελφών τους Μακεδόνων, στηρίζοντας έτσι την ελληνικότητα της Μακεδονίας, την οικονομία της περιοχής και τη σωστή γνώση της Ιστορίας.

Προφανώς κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και από τη δική μας πλευρά. Εξάλλου η περιοχή του Άργους προσφέρεται για τέτοιου είδους εκδρομές καθώς εκεί βρίσκονται οι Μυκήνες, το θέατρο της Επιδαύρου, και δίπλα η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας το Ναύπλιο.