synantisi-dimarxou-me-germano-proksenoΕπίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόξενος της Γερμανίας από τη Θεσσαλονίκη, στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και στο Δήμο Βέροιας. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και των δυο οικοδεσποτών, ο λόγος της συνάντησης ήταν η συνεργασία των δυο πλευρών σε ζητήματα Αυτοδιοίκησης, Πολιτισμού, Τουρισμού, Βιομηχανίας και Εμπορίου.

Από την πλευρά του Δήμου υπήρξε η ανάλογη προετοιμασία, καθώς στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών-Τουρισμού, Αριστομένης Λαζαρίδης, και Παιδείας- Κοινωνικής Πολιτικής, Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης καθώς και άλλοι παράγοντες.

Μια συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών πράγματι θα είχε οφέλη για τον τόπο μας και καλό είναι οι προσπάθειες να συνεχιστούν με ταχείς ρυθμούς μάλιστα.

Εκτός κι εάν, όπως λένε οι κακές και συνωμοσιολογικές γλώσσες, άλλοι είναι οι σκοποί του ενδιαφέροντος των Γερμανών και έχουν να κάνουν κυρίως με τον ορυκτό πλούτο της Ημαθίας.

Ακόμα κι έτσι να είναι όμως, ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι να γίνουν όλα όπως πρέπει και να μην βρεθεί χαμένος ο τόπος μας, αλλά κερδισμένος μέσω σωστών και βιώσιμων επενδύσεων. Ας μη τα βλέπουμε όλα με αρρωστημένη καχυποψία!!