episkepsi aperxomenou dioikiti b swma stratouΣυνάντηση με τον απερχόμενο Διοικητή του Β’ Σώματος Στρατού είχε η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, την Τρίτη 12 Μαρτίου. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Αντιστράτηγος Κ. Τόπης αποστρατεύεται ευδοκίμως τερματίσας τη θητεία του και αντικαθίσταται στη διοίκηση του Β’ ΣΣ από τον Αντιστράτηγο κ. Βερίγο Ζαχαρία, μέχρι πρότινος διοικητή της Ι ΜΠ που εδρεύει στην Αγ. Βαρβάρα.

Ο απερχόμενος Στρατηγός ευχαρίστησε τη Δήμαρχο και όλη τη Δημοτική Αρχή για την άψογη συνεργασία που υπήρξε στα χρόνια της θητείας του ενώ από τη μεριά της η Δήμαρχος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες τονίζοντας ότι στο πρόσωπο του η Βέροια είχε έναν ισχυρό φίλο που προσέφερε τις καλύτερες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία όποτε του ζητήθηκε.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ν. Μαυροκεφαλίδης και Α. Λαζαρίδης, που επίσης ευχαρίστησαν τον Στρατηγό για την αγαστή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ του στρατηγείου και του Δήμου στα χρόνια της θητείας του.