akadimia veroiasΑκόμη ένα Σαββατοκύριακο με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα πραγματοποίησαν τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Τα αποτελέσματα των τμημάτων είναι τα εξής:

 

Ήττα για την Α1

Το ερασιτεχνικό τμήμα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας έχασε από τον «Εθνικό»  Κλειδίου το Σάββατο στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΑΕΠ Βέροιας –Εθνικός Κλειδίου : 1-2

 

Εικόνα παιχνιδιού:  Κατέβαλαν προσπάθεια για νίκη στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Κλειδί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη η παραμονή τους στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος. Ευτύχησαν να προηγηθούν στο 60’ με τον Κατσιγιαννόπουλο,  το άγχος όμως του αποτελέσματος έφερε δύο αμυντικά λάθη με αποτέλεσμα να τα εκμεταλλευτεί η ομάδα του Κλειδίου και να ανατρέψει έτσι το εις βάρος της σκορ, παίρνοντας τελικά τη νίκη.

 

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κουτζημπασόπουλος, Μπαντιάκας, Τζιβάρας Δ., Κιατικίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Ρηγόπουλος,(81’ Ζυγουλιάνος), Χριστοδουλόπουλος,(65’ Τζιβάρας Μ.), Λάμπρου (73’ Γκέλος).

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ αγωνίζεται στην έδρα της «Θύελλας» Στενημάχου.

Ισοπαλία για την Α2

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στην Πατρίδα απ’ όπου έφυγε παίρνοντας ένα βαθμό μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα.

 

ΠΑΤΡΙΔΑ – Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-0

Εικόνα παιχνιδιού: Πολύ καλή κατά διαστήματα η Ακαδημία Βέροιας μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το σουτ του Γαβριηλίδη στο 75’, που τράνταξε τη συμβολή των δοκών. Γενικά πραγματοποιήθηκε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, όπου προσπάθησαν και οι δύο αγωνιζόμενοι προσφέροντας πολύ καλό θέαμα στους φιλάθλους, που παρακολούθησαν. Οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν μόνο στα ποδοσφαιρικά τους καθήκοντα διευκολύνοντας έτσι και τη δουλειά των διαιτητών.

 

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Φωτιάδης, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Τσαλουχίδης, Βασιλείου, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας,(65’ Καραπείδης), Νταμοτσίδης, Τρούπκος, Καλτσάς.

 

  Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή, 17/3 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα του Κοπανού.

Πρόκριση στους 4 το παιδικό

 

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας προκρίνεται στην επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ :2-0

Εικόνα παιχνιδιού:  Ιδιαίτερα αγχωμένοι ξεκίνησαν οι παίκτες της Βέροιας, που με λάθη «χάρισαν» δύο ευκαιρίες στον αντίπαλο, που ωστόσο δε μετουσιώθηκαν σε γκολ. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα βρήκαν και πάλι ρυθμό οι νεαροί της Ακαδημίας και στο 25΄ήρθε το πρώτο γκολ με πανέμορφο αριστερό σουτ του Γαβριηλίδη. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δημιουργώντας ευκαιρίες και συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο. Το 2-0 έγινε στο 55΄με εξίσου πολύ ωραίο σουτ του Τσαλακόπουλου, όπου ουσιαστικά κρίθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού αυτό το σκορ ήταν και το τελικό.

 

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Κούβαρος Α. Γαβριηλίδης, Πελεκίδης,  Παπαδόπουλος Χρ., Γκιουλέκας, Τηλκερίδης, Σοφιαννίδης, Καβουνόπουλος, Χαρίσης, ΚαλαΪτζίδης, Τσαλακόπουλος.

Επόμενη αγωνιστική: το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται μετά από κλήρωση με το ΓΑΣ Βέροιας για πρώτη φορά στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

 

Ρεπό για τα τμήματα υποδομής

Τα τμήματα προ- παιδικό, junior, pro- junior και bambino της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο που προηγήθηκε δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Το επόμενο Σάββατο αγωνίζονται στα γήπεδα Ραχιάς με το Νηρέα.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις και στα γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.

Στα γήπεδα της Ραχιάς: 10.15’

Έναρξη αγώνων 10.45’

Επιστροφή: 13.15’

Χρώμα στολής : πράσινα

 

Από την Τετάρτη, 20 Μαρτίου οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας θα πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης στις 15.45’

 

 

Για την ΑΕΠ- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία