Ορκίσθηκαν ενώπιον της Δημάρχου Βέροιας Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη οι τέσσερεις νέοι Δημοτικοί Αστυνομικοί που θα ενταχθούν στο δυναμικό της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Βέροιας. Η Δήμαρχος Βέροιας αφού ευχήθηκε στους δημοτικούς αστυνομικούς καλή σταδιοδρομία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Δημοτική Αστυνομία είναι ένας θεσμός με σκοπούς και στόχους συμβατούς με τις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης.  Είναι μια υπηρεσία φιλική προς το δημότη, η οποία έχει ως βασικούς στόχους, την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου καθώς και την βελτίωση των συνθηκών ζωής στις τοπικές κοινωνίες. Ένας θεσμός με προοπτική και κοινωνική χρησιμότητα, άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πολίτη, την πόλη και της διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητας, που συμβάλλει τα μέγιστα στην προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Η δήμαρχος ζήτησε από τους δημοτικούς αστυνόμους να είναι ευγενικοί με τους πολίτες, ακέραιοι, δίκαιοι και τίμιοι και να αγαπήσουν την πόλη, τους πολίτες και τους επισκέπτες της».

Οι νέοι δημοτική αστυνομικοί που ορκίσθηκαν είναι οι Αντώνιος Γκόγκος, Νικόλαος Λαπατίνας, Στέργιος Μπέκας και Εμμανουήλ Παντερμαράκης.