palaistikos syllogos alexandreiasΜε 14 αθλητές συμμετείχε στη δεύτερη προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης Παμπαίδων Α’, Παμπαίδων Β’ και Πανκορασίδων, ο Παλαιστικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας “ὁ Ἠμαθίων”. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας (Θεσσαλονίκη), την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Στην ηλικιακή Κατηγορία των Παμπαίδων Α’ ο Παπαδόπουλος Θωμάς κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των 35 κιλών ενώ ο Δρομπουλιανούδης Ραφαήλ την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 42 κιλά εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης Παμπαίδων Α’. Οι Τσιαπανίτης Αναστάσιος και Ζωϊτσούδης Δημήτριος κατέλαβαν τελικά την 5η θέση στα 59 και 85 κιλά αντίστοιχα.

Στην ηλικιακή Κατηγορία των Παμπαίδων Β’ διακρίθηκαν οι: Σαρρηκυριακίδης Απόστολος 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 85 κιλά, Μπιλτίρογλου Θεόδωρος 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 38 κιλά, 3ες θέσεις και τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Μανωλόπουλος Σταύρος (47 κιλά), Τοπάλλι Αντρέα (53 κιλά), Μακρυγιάννης Ιωάννης (59 κιλά). Επίσης συμμετείχαν οι αθλητές:  Αθανασιάδης Γεώργιος, Αποστολόπουλος Αθανάσιος, Μανωλόπουλος Βασίλειος, Παπαδόπουλος Γρηγόριος και Παπαστεργιόπουλος Θωμάς.

Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων Α’ θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου 2013 στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή των οκτώ (8) καλύτερων αθλητών και των τεσσάρων (4) καλύτερων αθλητριών σε κάθε κατηγορία βάρους και των τριών στυλ Ολυμπιακής πάλης (ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και γυναικεία πάλη) που προκύψαν από τις δύο προκριματικές φάσεις.

Η διοίκηση συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για την εμφάνισή τους στην διοργάνωση και εύχεται καλή συνέχεια στους προκριθέντες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

              Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μανουσαρίδης Ιωάννης                                   Μεντεσίδης Ιωάννης