xoros gynaikwn syllogou vlaxwnΜε χορό, τραγούδι και πολύ κέφι γιόρτασαν οι φίλες και τα μέλη του «Τμήματος Γυναικών» του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας την περασμένη Τετάρτη 6  Μαρτίου την Γιορτή της Γυναίκας στο ‘απογευματινό’ που διοργανώθηκε.

Σε μια γεμάτη  από γυναίκες αίθουσα της Λέσχης αξιωματικών, η ορχήστρα του Βλάχου καλλιτέχνη στο κλαρίνο, Δημήτρη Παράσχου έπαιξε και συνόδευσε την μελωδική φωνή του Γιώργου Μανέκα στο τραγούδι.

Η συμμετοχή στα βλάχικα τραγούδια και στους Βλάχικους χορούς ήταν καθολική και όλες οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά.Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Πίσκος Δημήτριος και παρευρέθη η δήμαρχος κα Χαρούλα Ουσουτζόγλου. Παρευρέθησαν επίσης η πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Κουμαριάς «Η Ντόλιανη», κα Αγορίτσα Τζήμα, και η σύζυγος του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας κα Εύη Κοσμίδου –Πίσκου.

Οι υπεύθυνες του τμήματος γυναικών και μέλη του Δ.Σ., βραβεύσαν με τιμητικές πλακέτες για την πολυετή προσφορά τους στον Σύλλογο  τις:

1) ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ ΕΛΒΙΡΑ2) ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΚΟΓΙΑ  3) ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΕΛΛΑ 4) ΚΑΠΡΑΡΑΣ ΕΛΕΝΗ-ΝΙΤΣΑ  5) ΑΥΓΕΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ   6) ΘΕΟΔΩΡΙΚΑ ΗΛΙΑΝΝΑ 7) ΣΥΡΜΟΥΛΑ -ΠΕΤΚΟΥ-ΜΑΝΕΚΑ 8) ΜΠΑΜΝΙΑΤΖΗ -ΤΣΙΑΡΤΣΑΝΗ-ΙΩΑΝΝΑ.

 

Οι γυναίκες του Συλλόγου ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια παρόμοια επιτυχημένη κι ευχάριστη βραδιά και για την επόμενη χρονιά.

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

 

 

 

 

ΠΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΥΣΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ