Ροδοχώρι1Με τη συνεργασία της ΑΝ.ΗΜΑ Α.Ε. και του Δήμου Νάουσας, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, ενημερωτικές εκδηλώσεις στο Ροδοχώρι και το Γιαννακοχώρι, με αντικείμενο την παρουσίαση των δυνατοτήτων επένδυσης που προσφέρει ο Άξονας 3 του Π.Α.Α. 2007-2013. Η παρουσίαση των λεπτομερειών του προγράμματος έγινε από στελέχη της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., ενώ τις εκδηλώσεις προλόγισε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός.

Στις 2 εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός, ο Γ.Γραμματέας του Δήμου κ. Αδαμίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων κ.κ. Μωυσίδης και Φανιάδης, καθώς και σημαντικός αριθμός ενδιαφερομένων.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στο Αρκοχώρι και στην Στενήμαχο, ενώ ήδη έχουν προγραμματισθεί σχετικές εκδηλώσεις και στις κοινότητες της Βέροιας οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή εφαρμογής του Άξονα 3.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άξονας 3 ενισχύει σε ποσοστό 50% ιδιωτικές επενδύσεις σε επιλεγμένους τομείς του τουρισμού, της εστίασης, της μεταποίησης και των υπηρεσιών, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων την 24η Απριλίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν στην ΑΝ.ΗΜΑ Α.Ε. (Θεσσαλονίκης 46, Βέροια, τηλ. 2331072490, 20809, www.anhma.gr), καθώς και στον δικτυακό τόπο www.agrotikianaptixi.gr