Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από τα Γιαννιτσά. Η “Βασίλισσα” ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε με 0-2. Οι νικητές άνοιξαν το σκορ στο 1′ με τον Καλτσά και διπλασίασαν τα τέρματά του στο 77′ με τον Καλογέρη.

 

Στο ξεκίνημα του ματς η Βέροια έκανε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Μόλις στο πρώτο λεπτό του ματς, ο Καλτσάς αξιοποίησε την σέντρα του Αμαραντίδη και με σουτ έγραψε το 0-1. Η Βέροια με τον αέρα του γρήγορου τέρματος πήρε τον έλεγχο του ματς. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δειλά – δειλά έψαξαν διαδρόμους προς την εστία του Καντιμοίρη και απείλησαν για πρώτη φορά στο 13’ με τον Μπέκα, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Η Βέροια απάντησε με τον  Ολαϊτάν στο22’ αλλά το σουτ χτύπησε σε σώματα αμυντικών της Αναγέννησης και έφυγε κόρνερ. Στο 37’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Μπέκα αλλά η προσπάθειά του δεν είχε αποτέλεσμα. Η Βέροια βρέθηκε κοντά στο 0-2, πάλι με τον Κάντι, αλλά το πλασέ του Αφρικάνου πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια άφησε χώρο στους γηπεδούχους, και προσπάθησε να τους χτυπήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις. Αμυντικά, η Βασίλισσα δεν κινδύνευσε ενώ επιθετικά πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Καλογέρη στο 77’. Ήταν ένα κλέψιμο του Καλτσά, η μπάλα έφτασε στον Κάντι και από εκεί στον Καλογέρη, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Βαφειάδης, Δαλούκας)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζερίδης, Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (57′ Τοσουνίδης),, Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκας.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς, Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

 

Πηγή: http://www.pliroforiodotis.gr