kalithea-gev  handballΗ ομάδα χάντμπολ της Καλλιθέας-ΓΕΒ 2011 πέρασε σαν τρένο από τη Προσοτσάνη Δράμας με το επιβλητικό σκορ 29-46 με την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα της Βέροιας ταξίδευσε με 12 παίχτες στη Προσοτσάνη αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να πάρει μία μεγαλειώδη νίκη μέσα στην έδρα της αντίπαλης ομάδας. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Καλλιθέα-ΓΕΒ 2011 με σκορ 1-6 στο πρώτο δεκάλεπτο και έχτιζε μια διαφορά ασφαλείας ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίχτες της αποστολής. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 12-22 με τη γηπεδούχο ομάδα να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση στην ομάδα της ΓΕΒ. Στο ίδιο ρυθμό ακολούθησε και το δεύτερο ημίχρονο με τη διαφορά ν’ αυξάνεται συνεχώς φτάνοντας στο τελικό σκορ 29-46. Στα κύρια του παιχνιδιού ήταν η πρώτη εμφάνιση του παίχτη της ΓΕΒ, Γιάννη Φύκατα σημειώνοντας μάλιστα 3 τέρματα από το σημείο του πέναλτι. Επίσης στην αντίπαλη ομάδα παρά το μικρό της ηλικίας των παιχτών της, έπαιξαν με όλες τις δυνάμεις τους απέναντι στη πρωτοπόρο του 5ου ομίλου κερδίζοντας πολλές εμπειρίες για το μέλλον. Η ομάδα της Καλλιθέας-ΓΕΒ 2011 θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα της Προσοτσάνης και τους υπαλλήλους του Κλειστού Γυμναστηρίου για τη θερμή υποδοχή και την υπέροχη συμπεριφορά απέναντι τους. Στα αξιοσημείωτα είναι και το κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης όπου αποτελεί ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι και διαφήμιση για το Ελληνικό Χάντμπολ.

Α.Ε.Καλλιθέα Βέροιας : Τριγώνης Γρ., Τσίκινας Γ., Καλφόπουλος Χρ., Ουσουτζόγλου Γ.4,  Γιούπης Γ.4, Πρωτογέρης Α.11, Πιτούλιας Δ.2, Χριστοφορίδης Σ.7, Κάτσιος Π.4, Φύκατας Ι.3, Βόλκος Ν.2, Γιακουμόπουλος Ν.9.

Α.Ο. Προσοτσάνης (Δρανόβαλης): Δρανόβαλης Α.1,Κινατζίδης Χ.5, Γελκόβανης Α., Καλαϊτζίδης Η., Κιουρκτσής Α.1, Φωτακίδης Ι.7, Βουρτσάκης Θ.2, Κοτζαπαναγιώτης Δ.3, Ζιώγας Δ.1, Παράσχου Α.1, Χατζής Ι.4, Τσεπενέκης Π.4.

Διαιτητές: Σαπανίδης Π.-Στυλαινίδου Σ.

Βαθμολογία σε 8 αγώνες

 

1 Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ         15

2 Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ.    11

3 ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ         6

4 Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ         5

5 ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜ.    3

6 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ        -2

Οι Πρωτοπόροι αποχώρησαν από το πρωτάθλημα