kalaitzidis xanthi-veriaΤην άποψή του πως η νίκη επί της Skoda Ξάνθης θα δώσει άλλη… ώθηση στηνΒέροια για τη συνέχεια, εξέφρασε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της «Βασίλισσας του Βορρά» στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης των «Πηγαδίων» υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έδωσε την ευκαιρία στους Ακρίτες να απειλήσουν σημαντικά, ενώ χαρακτήρισε τελικούς τα ματς που έπονται με Άρη και ΟΦΗ.

«Με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη, μία ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε αξιομνημόνευτες νίκες, εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε τους τρεις υπερ-πολύτιμους βαθμούς», ήταν πρώτο του σχόλιο.

Και συνέχισε: «Ατομικά είχαμε πολύ καλές προσπάθειες και η αμυντική λειτουργία μας δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να δημιουργήσει προβλήματα. Επιθετικά φτάσαμε σε φάσεις εκτέλεσης και αξιοποιήσαμε δύο από αυτές παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για μισή ώρα περίπου. Ήταν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και παρά την καλή μας εικόνα».

Τέλος, ο προπονητής της Βέροιας υποστήριξε: «Η νίκη αυτή μάς δίνει μεγαλύτερη πίστη για την συνέχεια και οι επόμενοι αγώνες μας με Άρη και ΟΦΗ είναι ορισμός του τελικού, υπό την οπτική γωνία ό,τι με νίκες στους επόμενους αγώνες, μεγαλώνουμε το ποσοστό της επιτυχίας για τον στόχο μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που σε τέτοιους καιρούς οικονομικής κρίσης έθεσε προτεραιότητα την βοήθειά του στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Skoda Ξάνθη και εκπλήρωση των στόχων της».

http://www.onsports.gr