babis+tsolakidisΑπό τον αγώνα του Σαββάτου (23/2) και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έως ότου μαζευτεί όλο το ποσό για την αγορά τεχνητού ποδιού για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ, θα υπάρχει κουμπαράς πριν από την έναρξη κάθε αναμέτρησης μπροστά από την θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ!!!! Το club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει στη μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά τεχνητού ποδιού του συνοπαδού μας Μπάμπη Τσολακίδη. Ήταν 4 Οκτωβρίου 1999 όταν η οικογένεια του ΠΑΟΚ έχασε 6 αδέρφια στο θλιβερό δυστύχημα των Τεμπών. Εκτός από τα αδέρφια μας που έχασαν την ζωή τους για τον Δικέφαλο, ο Μπάμπης Τσολακίδης 17 χρονών τότε, ο πιο σοβαρά τραυματισμένος, υπέστη ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι.

Σήμερα ο αδερφός μας, μας χρειάζεται! Αυτή τη στιγμή περπατάει με πατερίτσες είναι  ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ για όλους εμάς που ακολουθούμε πιστά αυτά τα 4 γράμματα να τον βοηθήσουμε, για να μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή όπως εμείς. Το κόστος για το τεχνητό μέλος είναι 30.000 ευρώ!!! Πριν 4 μήνες το Ράδιο Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την προσπάθεια να μαζευτούν τα χρήματα. Το club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς μαζί με την στήριξη πολλών συνδέσμων εντός και εκτός συνόρων, blogs, εφημερίδων καθώς και ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, ξεκινάει με πλήρη διαφάνεια μια νέα προσπάθεια.

Συγκεκριμένα από τον αγώνα του Σαββάτου 23/02 και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες έως ότου μαζευτεί όλο το ποσό, θα υπάρχει κουμπαράς πριν από την έναρξη κάθε αναμέτρησης μπροστά από την θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας. Επίσης έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα της κας Ειρήνης Αλεξανδρίδου μητέρας του Μπάμπη στην Eurobank: 0026 0130 22 01000 41247. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ή να βοηθήσει με άλλον τρόπο, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Τάσο Παπαϊωάννου στο τηλέφωνο 6997 15 15 15. Αδέρφια στην ένδοξη ιστορία μας αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά”.