rodakinoparagogoi-xalkidisΜετά την ολοκλήρωση της συνάντησης εκπροσώπων των ροδακινοπαραγωγών της Ημαθίας με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Ειδικής Γραμματείας, ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των ροδακινοπαραγωγών της Ημαθίας για την καλή συνεργασία που έχουμε το τελευταίο διάστημα στην κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν.
Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε περαιτέρω τα θεσμικά αιτήματα των παραγωγών, ενώ τους ενημέρωσα αναλυτικά και για την πορεία έγκρισης των Σχεδίων Βελτίωσης, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουμε επιταχύνει τις διαδικασίες και ολοκληρώσει την αξιολόγηση όλων των φακέλων.
Προσβλέπω και δεσμεύομαι στη συνέχιση της καλής μας σχέσης και επικοινωνίας, γιατί πιστεύω πραγματικά πως μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην έγκαιρη αντιμετώπιση των θεμάτων και κυρίως στη στήριξη της αγροτικής παραγωγής, την ποιότητα των προϊόντων μας, την εξαγωγική δραστηριότητα και την ανάπτυξη της περιοχής μας».
Aπό πλευράς των ροδακινοπαραγωγών, στη συνάντηση μετείχαν ο κ. Τάσος Χαλκίδης, ο κ. Γιάννης Βράνας και ο κ. Χάρης Βενετικίδης.