giannoulakis vasilisΕίναι γνωστή η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και κάνει λόγο για «πάρτυ», κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και διαφθορά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκείνο που ίσως δεν έγινε γνωστό είναι ότι στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος Βέροιας.

Το ζήτημα αυτό έθεσε ο Βασίλης Γιαννουλάκης ζητώντας να μάθει τι αφορούν τρία εντάλματα που δεν επανακατατέθηκαν και αναφέρονται στην έκθεση.

Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αντώνης Καγκελίδης απάντησαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό και πως συνηθίζεται να μην υποβάλλονται ξανά εντάλματα, είτε γιατί δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν στην πράξη για την οποία ήταν εγγεγραμμένο το ποσόν, είτε τα χρήματα βρέθηκαν από αλλού. Στην επιμονή του κ. Γιαννουλάκη να μάθει περί τίνος πρόκειται και τι αφορούν, ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε να απαντήσει με συγκεκριμένα στοιχεία.

Καλό είναι αφού υπήρξε δημόσια αντιπαράθεση για το θέμα, δημόσια να είναι και η απάντηση και να μην δοθεί μόνο στον κ. Γιαννουλάκη γιατί οι εποχές εκτός από δύσκολες είναι και πονηρές…