tripotamos potamiΗ Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας καλεί τους συνδημότες μας, που ενδιαφέρονται για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Τριποτάμου, να προσέλθουν σε ανοικτή συζήτηση στην Αντωνειάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη μικρή αίθουσα του φουαγιέ, στις 18 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ., με θέμα ‘’Η αναγκαιότητα δημιουργίας Συλλόγου με τίτλο ‘’ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ’’ .

Όσοι προσέλθουν θα αποτελέσουν τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου. Μετά την αναγνώριση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες  εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Κίνησή μας συνεργάζεται με τις Αντιδημαρχίες τεχνικών Υπηρεσιών και καθαριότητας – περιβάλλοντος, όπως επίσης και με τη ΔΕΥΑΒ του Δήμου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόχθιος δρόμος από τη γέφυρα ‘’Καραχμέτ’’ μέχρι τη γέφυρα που βρίσκεται πίσω από τη ΔΕΗ (Γέφυρα του Σταυρού), μήκους 1.300 μέτρων, είναι ιδανικός, για περίπατο και σχολικές δραστηριότητες.

Προς το παρόν η είσοδος και έξοδος του δρόμου γίνεται από τον ανοικτό  χώρο στάθμευσης του Δήμου που βρίσκεται δίπλα στη Λαϊκή αγορά. Αυτές τις μέρες προκηρύσσεται διαγωνισμός με θέμα: ‘’Αντιπλημμυρική μελέτη του Τριποτάμου και αρχιτεκτονική ανάπλαση’’ του τμήματος που προαναφέραμε.

Ελάτε φίλοι μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Το πανέμορφο ποτάμι μας έχει πολλά να μας δώσει…

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ Για τον Τριπόταμο:

 

Πολυχρονιάδης Θεόδωρος, τηλέφωνο 6983711456

Ρίστα Έλενα, τηλέφωνο 6982249316

Τσιτλακίδης Κώστας, τηλέφωνο 6946109624

Φωκάς Βασίλειος, τηλέφωνο 23310 64122