Να ασκηθούν πιέσεις για την πληρωμή των ροδακινοπαραγωγών

Την έκφραση θέσης και την άσκηση πίεσης και μέσω ψηφίσματος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Αγροτική Τράπεζα και το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να δοθούν χρήματα στις μεταποιητικές συνεταιριστικές βιομηχανίες ώστε να μπορέσουν να εξοφλήσουν τους ροδακινοπαραγωγούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Ο κ. Σιδηρόπουλος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στον πρώην Δήμο Δοβρά και συγκεκριμένα στον Αγ. Γεώργιο και παρακολούθησε μέρος της συνεδρίασης. Μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου (ο Πρόεδρος έλειπε) Βασίλη Γιαννουλάκη να πάρει το λόγο ως επίσημος επισκέπτης, ο Βουλευτής έκανε την παραπάνω παρέμβαση. Την πρότασή του αποδέχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα συντάξει και θα αποστείλει το ψήφισμα στα αρμόδια Υπουργεία

Η παρέμβασητου κ. Σιδηρόπουλου δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά την ανάγκη που υπάρχει για συντονισμένες και κοινές πιέσεις όπου δει, ώστε να επιτυγχάνονται  τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πάντως εξ όσων γνωρίζουμε ΑΛΜΜΕ και VENUS έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να πετύχουν τη χρηματοδότηση. Μάλιστα ο Χρήστος Γιαννακάκης Διευθυντής της ΑΛΜΜΕ μας είπε ότι Η επόμενη συνεδρίαση στην Αγροτική Τράπεζα για το θέμα θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και πως αναμένονται αποφάσεις.