YFADI-VASILOPOITAΣε μια όμορφη και, όπως πάντα, ζεστή και φιλική ατμόσφαιαρα, τα παιδιά από το “Υφάδι” έκοψαν τη βασιλόπιτά τους την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο “Βέρμιον” στον Άγιο Νικόλαο, με τυχερή την Πόπη Καραγιάννη.
Η πρόεδρος Ευγενία Ζάλιου, αφού ευχήθηκε σε όλους “καλή και δημιουργική χρονιά”, ευχαρίστησε τα παιδιά και τις εκπαιδεύτριες – εθελόντριες, που ξεπερνώντας τις μεγάλες δυσκολίες, που αντιμετώπισαν όλοι μαζί το 2012, σχετικά με την εξεύρεση πόρων για την αξιοποίηση του χώρου, που παραχωρήθηκε από το δήμο για τη στέγαση και την εν γένει λειτουργία του εργαστηρίου, με επιμονή και μεγάλη αγάπη, κράτησαν το “Υφάδι” ζωντανό, προσφέροντας χαρά και μια ζεστή αγκαλιά στα ενήλικα ΑμεΑ του διευρυμένου δήμου μας. Τόνισε ιδιαίτερα τη συμβολή των Ναουσαίων, που χάρη στην αγάπη και συμπαράστασή τους, το “Υφάδι” συνεχίζει τη λειτουργία του από την ίδρυσή του το 2001 μέχρι και σήμερα, για έντεκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση.
Στη συνέχεια όλοι μαζί έκαναν τον προγραμματισμό των δράσεων για το 2013.
Στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκαν τα μέλη του δ.σ. Έφη Πράπα, Βασούλα Καραγιάννη και οι εκπαιδεύτριες – εθελόντριες Δέσποινα Σιδηροπούλου, Ρένα Μπαμπάτση, Δανάη Ζιώτα, Εβίτα Κουτσουφλιάνου και Αντιγόνη Λιόλιου.