thrakiki estia kopi vasilopitasΠραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Βεροίας η ετήσια καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11:00 στα γραφεία μας οδός Κυριωτίσσης 3Α με την παρουσία πολλών μελών και φίλων μας.

 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Φάκας ο οποίος μας μετέφερε τις ευλογίες του.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο εκπρόσωπος της Δημάρχου κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο  Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Καγκελίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Γιαννουλάκης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Βεροίας κ. Απόστολος Αγιαννίτης, ο αντιπρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Γεώργιος Καραμανλίδης, εκπρόσωποι συλλόγων καθώς μέλη και φίλοι της Θρακικής Εστίας Βεροίας.

Τυχερός της ημέρας ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης ο οποίος έτυχε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα βιβλίο.

 

 

ΤΟ Δ.Σ.