akadimia veroiasΣυνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τοπικού πρωταθλήματος τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι ομάδες της ΑΕΠ- Ακαδημίας Βέροιας έφερε ποικίλα αποτελέσματα.

Δύσκολη αναμέτρηση για την Α1

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Α.Ε.Π. αντιμετώπισε την πολύ καλή ομάδα της Μελίκης.

«ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΜΕΛΙΚΗΣ   –   Α.Ε.Π: 6-3

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  26’, 58’, 67’ Κατσιγιανόπουλος

Εικόνα παιχνιδιού:  Μια δυνατή αναμέτρηση με πολλά γκολ ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες του νομού, που θα πρωταγωνιστήσουν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η ΑΕΠ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και συνεχίζει την προσπάθεια για τα καλύτερα βαθμολογικά αποτελέσματα.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Χριστοδουλόπουλος,(25’ Ρηγόπουλος), Κιατικίδης,  Σιδηρόπουλος, Τζιβάρας Δ., Πίκος,(25’ Γκέλος  )Ζυγουλιάνος,(68’ Λάμπρου) Σερασκέρης,  Κατσιγιαννόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος,Κουτσιαμπασόπουλος.

Το επόμενο Σάββατο, 2/2 η Α.Ε.Π. υποδέχεται στη Ραχιά την ομάδα του Αγίου Γεωργίου.

Σπουδαία εμφάνιση για την Α2

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα της Νέας Γενεάς Νικομήδειας.

«ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ»  – Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ:      3-2

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  25’, 89’ Καλτσάς

Εικόνα παιχνιδιού:   Όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο Νικομήδειας, παρά τις δυσκολίες λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια να δώσουν ότι καλύτερο μπορούσαν και δεν παρέκλιναν από αυτό το στόχο. Η Ακαδημία είχε σε καλή μέρα τους παίκτες της, ωστόσο η εμπειρία των ποδοσφαιριστών της Νικομήδειας στάθηκε αιτία για την επικράτησή της απέναντι στην ομάδα της Βέροιας.

 

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσαλουχίδης, Τσαλακόπουλος, Καλτσάς,   Γαβριηλίδης, Καραπείδης, (60’ Τηλκερίδης), Νταμοτσίδης, Καλαιτζίδης, (25’ Απκαρίδης).

 

  Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή, 3-2 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Βέροιας με τον «Απόλλων» Λυκογιάννης.

Νίκη για το παιδικό

Νίκη «στα χαρτιά» για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, καθώς η ομάδα των Λευκαδίων δεν προσήλθε.

 

Το επόμενο Σάββατο,2-2 το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας φιλοξενείται από το Μακεδόνα.

Ρεπό λόγω κακοκαιρίας για τα τμήματα υποδομής

Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας δεν κατάφεραν το Σάββατο που προηγήθηκε να αγωνιστούν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν και ανασύνταξαν δυνάμεις για τη συνέχεια.

Το επόμενο Σάββατο 2/2 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στο Μακεδόνα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.15’ π.μ.

Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13,00’

Χρώμα στολής: Πράσινο