filathloiΜετά τον αγώνα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΑ με νικητή τον πρώτο οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας (ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας )και Δημήτρης Τσούρμας (ΑΝΑΤΟΛΙΑ) καθώς και οι παίχτες του Φιλίππου Νίκος Ορφανός, Μπρόζος Γιώργος, Ράπτης Αλέξανδρος μίλησαν στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

 

Νίκος Ορφανός : «Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι»

 

«Η ομάδα έκανε μια καλή νίκη και σιγά σιγά δείχνει ότι βρίσκει τον ρυθμό της κάνοντας τις νίκες που χρειάζεται. Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να είμαι υγιείς όπως και όλοι οι παίχτες ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας.»

 

Μπρόζος Γιώργος : «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά»

 

«Παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο πήραμε αυτή τη διαφορά των 10 πόντων, καταφέραμε να την αυξήσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά σε αρκετούς τομείς. Σε ένα 2ο γύρο «φωτιά» έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με αρχή το επόμενο στον Βόλο. Αυτό που έχει  σημασία είναι να είμαστε όλοι υγιείς να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να επιτύχουμε στο τέλος τον στόχο μας.»

 

Ράπτης Αλέξανδρος : «Υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας στο ξεκίνημα»

 

«Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Είχαμε νευρικότητα και ίσως να υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας έχοντας στο μυαλό μας την μεγάλη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι με το ΜΑΡΟΥΣΙ. Ευτυχώς ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, πιστέψαμε στις δυνατότητες μας και κάναμε το παιχνίδι πιο εύκολο. Πιστεύω η πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο θα είναι πολύ καλ»

 

Δημήτρης Γκίμας : «Οι ανατροπές και οι δυσκολίες ξεκινούν τώρα»

 

«Ξεκινάμε θετικά τον δεύτερο γύρο κάτι όμως που δεν σημαίνει κάτι. Το πρωτάθλημα στην ουσία ξεκινάει τώρα. Οι ανατροπές και οι δυσκολίες είναι από δω και πέρα και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογία. Όλες οι ομάδες βαθμολογικά έχουν μικρή διαφορά. Θεωρώ κομβικό παιχνίδι για όλους τους πρωτοπόρους θα αποτελέσει η αναμέτρηση τους με την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τον στόχο»

 

Δημήτρης Τσούρμας : «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Ποιοτικό ρόστερ ο Φίλιππος»

 

«Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν το Φίλιππο Βέροιας με το ρόστερ που διαθέτει και την εμπειρία του, δεν είσαι συγκεντρωμένος, δεν προσέξεις κάποια βασικά πράγματα μπορεί να «φύγει» το ματς 7-8 πόντους και είναι δύσκολο μετά να το «μαζέψεις».  Έτσι έγινε σήμερα, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο 3ο δεκάλεπτο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ρόστερ (ΦΙΛΙΠΠΟΥ) να μας τιμωρήσει. Η διαφορά έγινε 8-10 πόντους και από κει και πέρα, έχοντας και 4 παίχτες με πυρετό  λόγο  μια ίωσης, δεν είχαμε την δυνατότητα να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και αυτό γιατί 4 από τις 13 ομάδες θα πέσουν κατηγορία.

 

Έτσι καμία ομάδα δεν αισθάνεται ασφαλείς και εφησυχασμένη για την παραμονή της. Εμείς σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε έτσι την κατάσταση, θέλουμε να καθιερωθούμε στην κατηγορία και βλέπω ότι οι μάχες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος τους πρωταθλήματος κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί τίποτα ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία τον Φίλιππο και χαίρομαι σαν προπονητής να παίζω με τόσο ποιοτικό ρόστερ αλλά και με προπονητές όπως είναι ο Δημήτρης Γκίμας. Εύχομαι στον Φίλιππο, επειδή βλέπω ότι έχει κάνει μια σοβαρή επένδυση με πολύ οργάνωση, να είναι αυτός που θα ανέβει κατηγορία, μιας και τέτοιες ομάδες χρειάζονται σε κάθε πρωτάθλημα και όχι ομάδες οι οποίες δεν μπορούν να κρατηθούν και διαλύονται.»