panionios-veroiaΣε κάκιστη κατάσταση βρισκόταν ο Πανιώνιος τον τελευταίο μήνα και μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη σεζόν, είχε ένα σερί με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια όπου γνώρισε την ήττα. Έτσι, είχε απομακρυνθεί αρκετά από τις θέσεις της Ευρώπης και των play-off.

Απέναντι στη Βέροια στη Νέα Σμύρνη μοναδικός στόχος της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ήταν η κατάκτηση της νίκης για να μπορέσει να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να βρεθεί ξανά στην πρώτη πεντάδα.

Παρόλα αυτά, για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έμεινε μακριά από τις νίκες, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1, δεχόμενη το γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, παραμένοντας μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες προς τα αντίπαλα καρέ. Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε περισσότερο και στο 57’ ο Καμπάντης μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Πανιωνίου από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 80’ ο Ντούνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που στοίχισε τελικά στην ομάδα του. Αυτό γιατί στο 91’ ο Κόστλι, μετά από στημένη φάση, με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του, στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία.

http://www.onsports.gr