O Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Προμηθέας» διοργανώνει σεμινάριο υποκριτικής για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο με εισηγητή τον σκηνοθέτη Νίκο Καλλαρά. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 12 δίωρα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του συλλόγου.
To Σεμινάριο Υποκριτικής για Θέατρο και Κινηματογράφο απευθύνεται σε ηθοποιούς, ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την τέχνη της υποκριτικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξουμε τεχνικές προσέγγισης και προετοιμασίας θεατρικών ή κινηματογραφικών ρόλων, δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ ηθοποιού και σκηνοθέτη. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μαθήματα γύρω από την ανάλυση ενός θεατρικού κειμένου ή σεναρίου, την προσέγγιση πάνω στους ρόλους και δημιουργίας χαρακτήρων μέσα από κινηματογραφικά παραδείγματα, καθώς και τεχνικές προετοιμασίας κατά την διάρκεια προβών. Εισαγωγή στην υποκριτική μπροστά στην κάμερα και εξοικείωση με το φακό διερευνώντας τις εκφραστικές δυνατότητες του κάθε προσώπου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, στα τηλ. 2331028663 (σύλλογος Προμηθέα) ή 693230078 ή 6976699690, ώστε να μπορέσουμε να ορίσουμε τις ώρες και τις ημέρες του σεμιναρίου.