Το διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων της Βέροιας, θέλοντας να ευχαριστήσει τις χορεύτριες και χορευτές για τις πολλαπλές πετυχημένες εμφανίσεις τους, τη χρονιά που πέρασε, διοργάνωσε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, ημερήσια εκδρομή στα Λουτρά Αριδαίας (Πόζαρ).

Ένα λεωφορείο με 50 χορευτές , χορεύτριες και μέλη του Δ.Σ. ξεκίνησε στις 09.30 το πρωί από τη Βέροια και μετά από μια διαδρομή μιας ώρας περίπου έφθασε στο χωριό Λουτράκι Αριδαίας όπου οι εκδρομείς πήραν τον πρωινό καφέ σε καφετερία του χωριού. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε περίπατος στην ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους περιοχή των λουτρών. Το χειμωνιάτικο τοπίο καταπληκτικό! Χιόνι στις πλαγιές του βουνού, καταρράκτες με ζεστό (36ο C) και κρύο(16ο C)  νερό, πισίνες ανοικτές και κλειστές όπου οι λουόμενοι απολάμβαναν αυτό το υπέροχο δώρο της φύσης.

Το μεσημεριάτικο φαγητό,  σε ταβέρνα δίπλα στους καταρράκτες, ήταν θαυμάσιο. Επακολούθησε τρίωρο γλέντι και χορός με τη συνοδεία χάλκινων από τη Αριδαία.

Με την  επιστροφή το βράδυ, η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα όλων.  Ήταν μια μέρα αφιερωμένη στα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας.