Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον, οι ετοιμασίες για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον Νομό Ημαθίας. Ο Λόγος για τους Επίλεκτους Αγώνες KICK BOXING, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22-12-2012 στις 18:00μμ στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ!!! Πρόκειται για ένα 4ωρο υπερθέαμα , το οποίο πρέπει να αγκαλιάσουμε όλοι μας, μιας και είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται κάτι τέτοιο στην πόλη μας!!!! Την ευθύνη της όλης οργάνωσης έχει ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος ΜΑΚΕΔΩΝ μαζί με τον Α.Σ. Corpus Arena.
Στους αγώνες θα συμμετέχουν και οι βεροιώτες Κατσάς Νικόλαος, Κατσουγιαννόπουλος Αντώνιος και Αποστόλης Κοτσώλης, αθλητές του Α.Σ ΜΑΚΕΔΩΝ, με τον τοπικό προπονητή τους Γιάννη Σιδηρόπουλο. καθώς επίσης αθλητές από άλλους συλλόγους και από την Τουρκία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο αγώνας μεταξύ του αθλητή Νίκου Κάτσα, ο οποίος θα ανταγωνιστεί Τούρκο αθλητή για την διεκδίκηση του κυπέλλου!!!!
Είναι καθήκον όλων μας, να στηρίξουμε και να εμψυχώσουμε τους δικούς μας Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν σκληρά εναντίων των Τούρκων!!!