Στο κολυμβητήριο «Ναυτίλος» προπονητική έδρα του Ν.Α.Σ.Η. πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου τουρνουά υδατοσφαίρισης κατηγορίας παίδων με τη συμμετοχή των ομάδων Κ.Ε. Κοζάνης, Πύρρος Ιωαννίνων, Δελφίνια Πτολεμαΐδας και του Ν.Α.Σ.Η.
Οι αγώνες έγιναν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση είχαμε τα αποτελέσματα :

Πρωί Δελφίνια Πτολ. – Ν.Α.Σ.Η.= 11 – 15
Πύρρος Ιωαν. – Κ.Ε. Κοζάνης = 4 – 14
Απόγευμα Μικρός Τελικός Πύρρος Ιωαν. – Δελφίνια Πτολ. = 13 – 9
Τελικός Κ.Ε. Κοζάνης Ν.Α.Σ.Η.= 18 – 9

Στον πρώτο αγώνα οι «Shark» του Γιάννη Παπαγιαννάκη έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους στα Δελφίνια Πτολ. που, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες , δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να πλησιάσουν στο σκορ.
Στον άλλο πρωινό αγώνα, η Κ.Ε. Κοζάνης επικράτησε άνετα της ομάδας του Πύρρου Ιωαννίνων που έπαιξαν καθαρά αλλά δεν τα κατάφεραν και έφυγαν ηττημένοι, κερδίζοντας όμως το δυνατό χειροκρότημα της κερκίδας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.
Ο τελικός ανάμεσα σε Κ.Ε. Κοζάνης – Ν.Α.Σ.Η. έληξε με σκορ 18 – 9 με την ομάδα της Κοζάνης να παίρνει το κύπελλο και να πανηγυρίζει και την ομάδα του Ν.Α.Σ.Η. να κατακτά τη δεύτερη θέση στο τουρνουά.
Μετά το τέλος του τουρνουά, οι φιλοξενούμενες ομάδες έδειξαν ενθουσιασμένες με την οργάνωση και με την πρόοδο που έχει πετύχει ο Ν.Α.Σ.Η. πάνω στο άθλημα, αλλά και με την αγάπη που δείχνει για την υδατοσφαίριση, όχι μόνο ο σύλλογος αλλά και η πόλη. Γι’ αυτό και εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος παίδων ο Ν.Α.Σ.Η. μια και διαπίστωσαν ότι ο σύλλογος με τις εγκαταστάσεις του, με τη φιλοξενία του αλλά και ευχάριστη διάθεση που έδειξε τους κέρδισε από την πρώτη στιγμή.
Ο προπονητής του Ν.Α.Σ.Η. σε δηλώσεις που έκανε είπε χαρακτηριστικά για την ομάδα: « θέλουμε περισσότερους φιλικούς αγώνες και παρουσίες σε τουρνουά για να δεθούν πιο πολύ τα παιδιά μεταξύ τους .Με υπομονή και σωστό προγραμματισμό θα πάμε ακόμη πιο ψηλά. Θέλουμε επίσης κοντά μας όσα παιδιά αγαπούν το πόλο, να στελεχώσουν την ομάδα μας και να δώσουμε έτσι συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουμε στο Ν.Α.Σ.Η.
Η ομάδα των παίδων του Ν.Α.Σ.Η. αποτελείται από τους :
Κελεμπεκίδης Φ. Γαβριηλίδης Κ. Καλατζόπουλος Σ.
Ουζουνίδης Χ. Κρύπας Ν. Σιδηρόπουλος Π.
Χρυσοπουλίδης Α. Μουρατίδης Κ. Κουκουτέγος Γ.
Χρυσοπουλίδης Φ. Κουτσαντάς Γ. Τσεγκελίδης Δ.
Νικολόπουλος Χ.
Το Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η. συγχαίρει όλα τα παιδιά της υδατοσφαίρισης του συλλόγου για την αγωνιστική τους παρουσία και εύχεται να τους δούμε ακόμη πιο ψηλά.
Οι καλύτερες ευχές μας για τις γιορτές που έρχονται
Το Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η