Σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας βρίσκεται η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αλληλεγγύης, Βαρβάρα Σταυροπούλου, για τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων, την ευθύνη των οποίων έχει το Νοσοκομείο.
Σε πρόσφατη συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου, Νικόλαο Χατζηδημητρίου, παρουσία και του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Ριζωμάτων, Γεώργιου Οικονόμου, επιλύθηκε το θέμα της θέρμανσης του Περιφερειακού Ιατρείου Ριζωμάτων.
Μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος συζήτησε για μια ακόμη φορά με το Διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας, και το θέμα της λειτουργίας της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής καθώς και της Ουρολογικής του Νοσοκομείου Βέροιας, για τα οποία η Δήμαρχος έχει εγγράφως παρέμβει αρμοδίως ώστε να βρεθεί άμεσα τρόπος λειτουργίας τους με εφημερίες καθημερινά. Το πρόβλημα απασχολεί τη Δήμαρχο Βέροιας και ασκούνται πιέσεις για την επίλυση του.
Η συνεργασία του Δήμου με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, είναι διαρκής διαβεβαιώνει η Αντιδήμαρχος ,Β. Σταυροπούλου με σκοπό να επιλύονται το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα στη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων και να διασφαλίζεται η κανονική παρουσία γιατρών σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.