Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΒ πραγματοποίησαν την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου είκοσι μαθητές της Δ΄ τάξης των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Σαφαρίκα – Μπαρμπαρούση, με τη δασκάλους τους κ. Ιωάννα Ιορδανίδου, στο πλαίσιο σχολικής δράσης για το νερό. Οι μαθητές επισκέφθηκαν το κτίριο Διοίκησης της επιχείρησης στη Βέροια, όπου ενημερώθηκαν για την ιστορία, τη λειτουργία, τα έργα και τις αρμοδιότητές της ΔΕΥΑΒ. Ιδιαίτερη εντύπωση τους προκάλεσε ο χώρος του συστήματος Τηλέλεγχου – Τηλεχειρισμού των δικτύων ύδρευσης της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων.
Οι μικροί επισκέπτες με τη δασκάλα τους συναντήθηκαν και με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Δάσκαλο. Στο γραφείο του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ βρίσκονταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βεργίνας κ. Μανώλης Εμμανουήλ και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας –Ανακύκλωσης και εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία για μια σύντομη ενημέρωση στα θέματα καθαριότητας & ανακύκλωσης του Δήμου.
Τα παιδιά φάνηκαν ενημερωμένα στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν και άλλες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΒ .

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ