Ο Εμπορικός Σύλλογος και η Διόραση Νετ, σας καλεί στην παρουσίαση του “Προνομίου Επιστροφής Χρημάτων” που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βέροιας στην οδό Κεντρικής 3 και αφορά καταστηματάρχες και καταναλωτές της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο της ενημέρωσης,
Το “Προνόμιο Επιστροφής Χρημάτων”, είναι υπηρεσία εμπορικής και κοινωνικής δικτύωσης.
Απευθύνεται σε αγορές και καταναλωτές, συνεργάζεται μόνο με επιχειρήσεις Ελληνικών και πρωτίστως τοπικών συμφερόντων, στο λιανικό εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών.
Απευθύνεται σε 100 και πλέον επαγγελματικούς κλάδους, σε υπηρεσίες, προϊόντα και αγαθά καθημερινών αλλά και ειδικών αναγκών, τοπικές επιχειρήσεις που προτάσσουν την ανταποδοτικότητα και σε όλες τις οικογένειες καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής.

Όλες οι οικογένειες, αποκτούν κωδικό στο “Προνόμιο Επιστροφής Χρημάτων” χωρίς κόστος, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την εθνική καταναλωτική συνείδηση, πατάσσοντας σε μεγάλο βαθμό το παραεμπόριο.

Στην ενημέρωση καλούμε τις επιχειρήσεις μέλη του Εμπ. Συλλόγου της πόλης, φορείς και συλλόγους κάθε κλάδου, καταναλωτικές οργανώσεις και καταναλωτές, σε μια κοινή ενημέρωση, αφού η μια πλευρά δεν έχει να κρύψει τίποτα από την άλλη, ενώ χτίζουν μεταξύ τους την απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης, καταστήματος και καταναλωτή πελάτη.
Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούμε πελάτες στις επιχειρήσεις μέλη του εμπορικού συλλόγου, τονώνεται η αγορά και πατάσσεται το παραεμπόριο, με ανταποδοτικότητα και οικονομικά οφέλη για το αγοραστικό κοινό, με επιστροφή χρημάτων στον αποταμιευτικό τους λογαριασμό κάθε μήνα.
ΠΛηροφορηθήτε περισσότερα για την υπηρεσία στίρηξης αγορών και καταναναλωτών, στο site: www.emporikonet.gr και ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας μέσω e-mail pronomio@emporikonet.gr ή τηλεφωνικά στο 210 9511006.

Σας ευχαριστούμε
Βιβή Λουίζου
Υπεύθυνη επικοινωνίας