Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας που ξεκινά στις 6μμ, θα συζητηθεί η
ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Με αφορμή την επιτυχημένη συνδιοργάνωση από το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ και τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ποδηλατοπορείας από τη Βέροια μέχρι τον Αλιάκμονα (με επιστροφή) κατά τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο (22/9/12), με τη στήριξη της ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, της Β΄θμιας Εκπαίδευσης και της Τροχαίας Βέροιας, συγκεντρώθηκαν 665 χειρόγραφες υπογραφές από συμπολίτες μας που ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας να λάβει την πολιτική απόφαση για την ένταξη του ποδηλάτου στη Βέροια, σύμφωνα με κυκλοφοριακή μελέτη που ήδη έχει δημοπρατηθεί και πρόκειται να εκπονηθεί για την πόλη μας. Επίσης η αίτηση περιλαμβάνει και τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης ποδηλάτου, ξεκινώντας συμβολικά από την πλατεία Δημαρχείου.

Το αίτημα μάλιστα αυτό στηρίζεται και συνυποβάλλεται με ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας.

Η στήριξη αυτού του αιτήματος από τον κάθε ένα από εμάς, μέλος ή φίλο του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ μπορεί να γίνει με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για την υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων.
Επίσης η παρουσία όσο το δυναστό περισσότερων από μας θα ενισχύσει τη δυναμική μας για επίτευξη περαιτέρω στόχων, γνωρίζοντας ότι όποτε και όπου χρειάζεται, οι φίλοι μας είναι κοντά μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόκειται να μας εκπροσωπήσει επάξια, εάν παράλληλα δεν είμαστε ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας άξιος να εκπροσωπήσει ο ίδιος “τα θέλω και τα πιστεύω του”.

Η Συνάντησή μας είναι τη Δευτέρα 19 ΝΟΕ στις 5.50΄ το απόγευμα στο ισόγειο του Δημαρχείου για να γεμίσουμε -πριν την πόλη- το ισόγειο και τον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου με ποδήλατα και για κοινή παράσταση όλων μας στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

>Ενημερώστε και καλέστε όσους ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν με την παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο την υλοποίηση του παραπάνω αιτήματος.