Την πρώτη της προπόνηση εκτός Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ., εγκαινιάζοντας έτσι από τη Νάουσα, την προσπάθεια που ξεκινά, με σκοπό να βρεθεί κοντά στους φιλάθλους του «Δικεφάλου» στην επαρχία.

Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον τοπικό Ζαφειράκη στο γυμναστήριο της Νάουσας έδωσε, λοιπόν, ο Π.Α.Ο.Κ. χωρίς να κρατηθεί σκορ, ενώ οι κερκίδες γέμισαν από παιδιά και οπαδούς της ομάδας από τον τοπικό σύνδεσμο.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» παρέλαβαν μία τιμητική πλακέτα και αυτοί με τη σειρά τους χάρισαν μια φανέλα του μεγάλου αρχηγού και νυν προέδρου Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ ο πρόεδρος τη ΚΑΕ χάρισε μια φανέλα του και στο δήμαρχο της πόλης. Μάλιστα, υπήρξε χώρος για την πώληση διαρκείας καθώς και εισιτήρια για το ματς με τον Κολοσσό.

Μετά το φιλικό, ακολούθησε επίσκεψή της ομάδας σε γνωστό οινοποιείο της περιοχής, αλλά και στις εγκαταστάσεις της χορηγού εταιρείας «Voulis Chemicals», που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί η μετάβασή της στη Νάουσα.

Η πρωτοβουλία αυτή γνώρισε μεγάλη απήχηση από κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και στέφθηκε με επιτυχία, γεγονός που δίνει ώθηση στην ΚΑΕ να εντατικοποιήσει τις επισκέψεις στις πόλεις της περιφέρειας. Με τον τρόπο αυτό δείχνει το σεβασμό και την αναγνώριση στον κόσμο που στέκεται πάντα στο πλευρό της.

http://paok1926.com