Συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στη 1.00 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας προκειμένου να αποφασίσει μεταξύ άλλων και για την αναπροσαρμογή των Δημοτικών Τελών. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας και φωτισμού.
ΘΕΜΑ 2ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη τελών άρδευσης.
ΘΕΜΑ 3ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη τελών χρήσης πεζοδρομίων-κοινοχρήστων χώρων κλπ. για κάθε Δημοτική Ενότητα.
ΘΕΜΑ 4ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη τελών στάθμευσης για κάθε Δημοτική Ενότητα.
ΘΕΜΑ 5ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη δικαιωμάτων παροχής υπηρεσιών στα νεκροταφεία κάθε Δημοτικής Ενότητας.
ΘΕΜΑ
6ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του συντελεστή φόρου φωτιζόμενης επιφάνειας για κάθε Δημοτική Ενότητα.
ΘΕΜΑ 7ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη δικαιώματος βοσκής για κάθε Δημοτική Ενότητα.
ΘΕΜΑ 8ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη τελών διαφήμισης για κάθε Δημοτική Ενότητα.
ΘΕΜΑ 9ο: Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη τέλους Τέλεσης Γάμων.
ΘΕΜΑ 10ο: ‘Έγκριση δαπάνης και καταρτισμός όρων διακήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού για την ασφάλιση των οχημάτων και μηχ/των Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 11ο: ‘Έγκριση δαπάνης, τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την συμπληρωματική προμήθεια ελαστικών των οχημάτων του Δήμου,έτους 2012.
ΘΕΜΑ 12ο: ‘Έγκριση δαπάνης, τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την προμήθεια και μεταφορά αλατιού για αποχιονισμό οδών πόλης και δημ.διαμερισμάτων περιόδου 2012 – 2013.
ΘΕΜΑ 13ο: Τροπ/ση- συμπλήρωση ή μη της αρ. 306/12 απόφ. Ο.Ε.
ΘΕΜΑ 14ο: Τροπ/ση- συμπλήρωση ή μη της αρ. 487/12 απόφ. Ο.Ε.
ΘΕΜΑ 15ο: Τροπ/ση- συμπλήρωση ή μη της αρ. 544/12 απόφ. Ο.Ε.
ΘΕΜΑ 16ο: Διάθεση ή μη πίστωσης για προμήθεια υλικών και έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του υπαλλήλου Ιωάννη Αντωνιάδη.
ΘΕΜΑ 17ο: ‘Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δικαιώματος αμμοληψίας στον ποταμό Αλιάκμονα (θέση ΜΑΝΙΚΙ).
ΘΕΜΑ 18ο: ‘Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για δαπάνες παρελθόντων οικ. ετών.
ΘΕΜΑ 19ο: ‘Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για πληρωμές επενδυτικών δαπανών (ΠΟΕ).
ΘΕΜΑ 20ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για ετήσια εισφορά στο ΤΕΑΔΥ και ΤΠΔΥ.
ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και απευθείας ανάθεση σύνταξης τευχών τουυ προγράμματος «Τεχνική βοήθεια του Δ. Βέροιας – Προετοιμασία και υποστήριξη της ωρίμανσης και υποβολή φακέλου αίτησης του Δήμου για την ανάπλαση Πλατείας Πλατάνων».
ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έργο: «Ολοκλήρωση εργασιών αποχέτευσης Πανοράματος».
ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έργο: «Εξωτερικός αγωγός αποχέτευσης Πανόραμα – Γιοτζαλίκια- Φλαμουριές».
ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για προμήθεια καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης.
ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις δημ.οδών Δ.Δ. Μακροχωρίου».
ΘΕΜΑ 26ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για προμήθεια σπόρων, φυτών, δενδρυλλίων.
ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αποζημίωση μετακίνησης υπ/λων εκτός έδρας ( Χειμώνας κ.λ.π.)
ΘΕΜΑ 28ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου Δήμου για παράστασή του στο Πταισματοδικείο Βέροιας για υπεράσπιση πρώην δημ. συμβούλων Δ.Απ. Παύλου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διαφάνειας)