Την Ομοσπονδία Επαγγελμαβιοτεχνών Βέροια επισκέφτηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δυναμική Αλλαγή» κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους φορείς και τους συλλόγους της Ημαθίας ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου στις 11 Δεκεμβρίου.

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, παρουσία του Προέδρου κ. Θωμά Ζιώγα και μελών της Διοίκησης συζητήθηκαν τα σοβαρά θέματα που απασχολούνε τους επαγγελματίες , στη κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία και συμφωνήθηκε πως χρειάζεται η δυναμική προσπάθεια όλων για την επίλυσή τους.

Κοινή ήτανε η πεποίθηση πως πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της αγοράς πρέπει να έχει το Επιμελητήριο, σαν το θεσμικό όργανο που μπορεί και πρέπει να σταθεί δίπλα στον επιχειρηματία και να διασφαλίσει την ανάπτυξη του τόπου.

Όπως τόνισε ο κ. Γιανναβαρτζής χρειάζεται ένα Επιμελητήριο δυναμικό, ενεργό, αποτελεσματικό, ανοιχτό στις επιχειρήσεις που θα δώσει προοπτική και θα είναι δίπλα στην καθημερινότητα του επιχειρηματία. «Πρέπει να δοθεί τέλος στην αδράνεια και στην απάθεια των τελευταίων ετών, να πάψει να είναι το επιμελητήριο γνωστό στους περισσότερους για την αναγκαστική εισφορά των 50 ευρώ. Το επιμελητήριο δεν είναι κλειστή λέσχη είναι χρήσιμο εργαλείο.»

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις ενέργειες που πρέπει να γίνουνε για την τόνωση της αγοράς καθώς επίσης και για την εκπαίδευση των επαγγελματιών μέσω της Σχολής του Επιχειρηματία και την Ίδρυση Κ.Ε.Κ., , ενώ συμφωνήθηκε η συνεργασία όλων και στο μέλλον, μετά τις εκλογές, για ευόδωση των προσδοκιών στην επίλυση των προβλημάτων και καλύτερες μέρες στην αγορά και την τοπική κοινωνία.