Εκ μέρους του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και του διοικητικού συμβουλίου δεχθήκαμε ευχαριστίες για την καταχώριση του δελτίου τύπου της επίσκεψης της ομάδας μπάσκετ στα ‘ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ’. Υποχρέωσή μας η δημοσίευση, πόσο μάλλον όταν χορηγός και φίλος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για φέτος είναι ο αγαπητός μας φίλος Γεδεών Βούλης της ‘Voulis Chemicals Φροντίδα Αυτοκινήτου στη Νάουσα’, ενώ συνεργάτης της ΚΑΕ ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Στύλας.

Η επαγγελματική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ (ΚΑΕ ΠΑΟΚ) θα παρευρεθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 5μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας για τη διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης της εβδομάδας και τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ομάδες μπάσκετ της επαρχίας καθώς και για την επικοινωνία των δύο συλλόγων, με βάση την πολύ καλή συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη Voulis Chemicals Φροντίδα Αυτοκινήτου στη Νάουσα, Επίσημο Χορηγό – Συνεργάτη της ομάδας μας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως όσοι θέλουν μπορούν να προμηθευτούν Εισιτήρια Διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου (κανονική περίοδος και play-offs) στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ομάδας.

 

http://www.epea.com.gr