Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 3ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός σε 28 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μέσα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, που στην χώρα μας εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου!
Η διοργάνωση έγινε από το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, που αποτελείται από 28 ομάδες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, που λειτουργούν εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Η ομάδα της Βέροιας πραγματοποίησε την εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου και καταγράφηκαν 12 μητέρες που θήλασαν ταυτόχρονα τα μωρά τους με σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν θερμά πατεράδες, εγκυμονούσες, αλλά και πρώην θηλάζουσες.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την μεγάλη γιορτή για τον θηλασμό. Η Βέροια: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας θα συνεχίσει να ενημερώνει για θέματα θηλασμού μέσα από την σελίδα της στο facebook, αλλά και με συναντήσεις.

Για την Βέροια
Οι διοργανώτριες  της εκδήλωσης και η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας