Πλησιάζουν οι ώρες και το θερμόμετρο, τόσο το αγωνιστικό όσο και αυτού του καιρού, βρίσκεται στα ύψη. Η ειδική διαδρομή Βλάστης είναι έτοιμη να υποδεχτεί θεατές και πληρώματα, με θερμοκρασίες οι οποίες θα υπερβαίνουν κατά πολύ τους 20 βαθμούς.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, πείστε την παρέα σας και οργανώστε την τελευταία ίσως εκδρομή για το 2012, με καιρικές συνθήκες καλοκαιριού. Ελάτε στην Autovision (1ο χιλιόμετρο – Εθνικής οδού Πτολεμαΐδας-Φλώρινας) για να παρακολουθήσετε τον τεχνικό έλεγχο των αγωνιστικών από τις 2 μ.μ ως τις 5 μ.μ. Όσοι πάλι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να έρθετε στην πόλη της Πτολεμαΐδας από το Σάββατο μην ξεχάσετε πως την Κυριακή η είσοδος στην ειδική διαδρομή «κλείνει» στις 9.45 π.μ.
Τέλος όσοι δεν έχετε τη δυνατότητα να δείτε τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. www.soaave.gr
Συνδεθείτε και ακούστε συνεντεύξεις, σχόλια και μάθετε πρώτοι τους χρόνους των πληρωμάτων.
Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας και ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος εύχονται σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό.

 

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τηλ :2463502087 – fax2463502178 alptolemaidas@hotmail.com – www.alp.com.gr