15 μέρες κυμάτιζε η ελληνική σημαία στο Bijela του Μαυροβουνίου. Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ν.Α.Σ.Η. βρέθηκε εκεί με τους αθλητές μας να συμμετέχουν σε ένα προπονητικό camp μαζί με ομάδες από Σερβία, Βουλγαρία, Καζακστάν, Ν. Αφρική και Καναδά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους αθλητές του τμήματος, για την άψογη συμπεριφορά τους και τις τεράστιες αντοχές που έδειξαν όλες τις ημέρες της προετοιμασίας, όλους τους γονείς που στηρίζουν την ομάδα, τους χορηγούς που μας εμπιστεύονται (κ.κ. Γ. Γαβριηλίδη – Α. Εδινερλή – Καρυπίδη – Ν Παπουτσάκη) και τον φίλο και γονέα Κ. Νικολόπουλο που μας «δρόσισε» όλες τις ημέρες της παραμονής μας στο Bijela.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αρχηγό της αποστολής Κυρ. Παπαδόπουλο που προσπάθησε και συντόνισε με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή και στον πρόεδρο Ι. Καλφόπουλο που ήταν υπεύθυνος για το αθλητικό μέρος της ομάδας και ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις.

Επίσης να ευχαριστήσουμε το τουριστικό γραφείο Ανδρεάδης Tours για την ασφαλή μεταφορά μας, τους συνοδούς γονείς και μέλη του Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η.

Αφήνουμε  τελευταίο τον μεγάλο προπονητή Misa Babovic που με ιδιαίτερο πάθος έδειξε πόσο αγαπά αυτό που κάνει. Ακούραστος και τελειομανής δε σταμάτησε ούτε λεπτό να δίνει οδηγίες στους αθλητές μας και έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο αγαπά τον Ν.Α.Σ.Η. και τα παιδιά του πόλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα μας δίδαξε και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον δικαιώσουμε.

 

Περισσότερες φωτογραφίες και video μπορείτε να δείτε στη σελίδα του συλλόγου  www.nash.gr

Οι εγγραφές για τα τμήματα υδατοσφαίρισης αγόρια & κορίτσια 7 έως 10 ετών ξεκίνησαν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συλλόγου τηλ: 2331068108

 

Το Δ.Σ.

Του Ν.Α.Σ.Η.