Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αφετηρία ενός κοπιώδους αλλά όμορφου όσο και ωφέλιμου ταξιδιού της μαθητιώσας νεολαίας μας στους δρόμους της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης.

 

Στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στις μαθήτριες και τους μαθητές μας να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου να κατορθώσουν με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την εκπλήρωση όλων των στόχων που έχουν θέσει. Παράλληλα, εύχομαι στους εκπαιδευτικούς μας, αλλά και στο σύνολο των γονέων, να συνεχίζουν να αποτελούν το άοκνο στήριγμα και πρότυπο ζωής για τα παιδιά, ώστε με υπομονή και επιμονή να καλλιεργούν σε αυτά τις αξίες της μάθησης και της δύναμης του χαρακτήρα.

 

Ως Βουλευτής αλλά και ως Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, γνωρίζω πολύ καλά ότι τα προβλήματα της εκπαιδευτικής μας κοινότητας σε καιρούς οικονομικής κρίσης είναι μεγάλα και δυσεπίλυτα. Το ίδιο μεγάλη όμως είναι και η αποφασιστικότητα μου να συνδράμω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, για την όσο το δυνατόν πιο άμεση και ορθή αντιμετώπιση τους προκειμένου η εκπαιδευτική διαδικασία στη χώρα μας να αποκτήσει ξανά το σύγχρονο και ποιοτικό πρόσωπο που της αξίζει.

 

Καλή σχολική χρονιά, γεμάτη προκλήσεις, χαρές και επιτυχίες.