Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, λειτουργοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου μας, αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες, μέλη των Σχολικών Κοινοτήτων του Δήμου μας, η Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα του καθιερωμένου αγιασμού, αφετηρία της νέας διδακτικής χρονιάς 2012-2013.
Οι αυλές των σχολείων και οι αίθουσες διδασκαλίας για άλλη μια χρονιά θα κατακλυστούν από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η εικόνα της καθημερινότητας της πόλης και των κατοίκων της αλλάζει . Νήπια και μαθητές, νέοι και νέες με τη δύναμη της νιότης τους, ξαναδίνουν ζωή στους χώρους διδασκαλίας.
Αρχίζει ένας νέος αγώνας, μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες στο δύσκολο δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. Στην πορεία αυτή, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την κατάκτηση των στόχων τους.
Μ’ αυτήν την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων καθώς και γονείς μαθητών για την συνδρομή τους στον ελαιοχρωματισμό σχολικών κτιρίων και σε μικροσυντηρήσεις τους.
Καλή σχολική χρονιά με υγεία ,δημιουργική διάθεση, αισιοδοξία και πρόοδο.

Η Δήμαρχος
Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη