Στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου θα δοθεί η τελευταία παράσταση για την πόλη μας του έργου «Ο Πειρασμός» του Γ. Ξενόπουλου από τη θεατρική ομάδα του ΠΓΣ «Ο Προμηθέας».

Το γαϊτανάκι τούτο της αγάπης που πρόσφερε άφθονο γέλιο και όμορφες στιγμές από την αρχή του καλοκαιριού στους κατοίκους της Βέροιας αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Νομού μας στη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς και τη βραβευμένη συμμετοχή του στο 10ο Φεστιβάλ Κορίνθου (Α’ Ανδρικού ρόλου στο Διονύση Καρολίδη) αποφασίζει να δώσει μία τελευταία παράσταση αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 το βράδυ στο θέατρο «Μ. Μερκούρη» (Γενική είσοδος 5€).

Η σκηνοθετική ματιά του Διονύσιου Καρολίδη σε συνεργασία με τους ηθοποιούς : Ζώκου Βασιλική, Ελευθεριάδου Θωμαή, Ίτσκο Γρηγόρη, Κολοκοτρώνη Μιχάλη, Κουπίδου Κάτια, Κουρουζίδη Νίκο, Κριθάρα Πόπη, Οικονομίδη Δαμιανό, Σοφούλη Ελένη και Χατζίδη Ιωάννη προσφέρουν ένα απολαυστικό θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε..Να είστε όλοι εκεί!!