Πρόσφατα εμείς οι κάτοικοι της περιοχής Κυψέλης της Βέροιας, της παραμελημένης αυτής γειτονιάς του Δήμου είδαμε να συντελείται ένα μικρό θαύμα στη γειτονιά μας. Το ανεκμετάλλευτο για πολλά χρόνια μικρό κτίριο του μορφωτικού συλλόγου Κυψέλης παραχωρήθηκε από τη Δημοτική αρχή στο σωματείο οδοκαθαριστών και αυτοί έβαλαν όλη τους την τέχνη και μεράκι και σε πολύ λίγο χρόνο το διαμόρφωσαν σε κατοικήσιμο χώρο για τις ανάγκες του σωματείου τους.

 

Δεν σταμάτησαν όμως εδώ. Προχώρησαν στην καθαριότητα και ανάπλαση της παιδικής χαράς και του περιβάλλοντος χώρου και με την προσωπική τους εθελοντική εργασία η γειτονιά της Κυψέλης απέκτησε την παλιά της ομορφιά. Η καθαριότητα η ευταξία και ο σεβασμός του περιβάλλοντος ανέδειξαν την περιοχή που σφύζει πλέον, από δεκάδες παιδιά που με τις χαρούμενες φωνές τους παίζουν, κατακλύζοντας τον πολύ όμορφο πλέον χώρο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ακούραστους ανθρώπους της καθαριότητας του Δήμου και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για άλλους συμπολίτες μας για τη διατήρηση της καθαριότητας και σ΄ άλλες γειτονιές της πόλης.

 

Πιστεύουμε ότι η κ. Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας, θα συνεχίσουν να συνδράμουν ηθικά και υλικά στην προσπάθεια συντήρησης και ανάπλασης της Κυψέλης αλλά και άλλων συνοικιών όπως προκύπτουν από τις αξιέπαινες ενέργειες των συμπολιτών μας.

 

                                                            Γ. Π

 

                                                Κάτοικος περιοχής Κυψέλης