Επιστροφή στα γήπεδα μετά την ανάπαυλα των καλοκαιρινών διακοπών για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και Α.Ε.Π.. Μετά από ένα διάλειμμα όλοι, μικροί και μεγάλοι επιστρέφουν στα γήπεδα και το αγαπημένο τους παιχνίδι, το ποδόσφαιρο.
Τα ερασιτεχνικά τμήματα, το πρώτο που θα συμμετέχει στην Α1 κατηγορία υπό τις οδηγίες του κ. Αμπροικίδη Μάκη και το δεύτερο που θα συμμετέχει στην Α2 με προπονητή τον κ. Ανθυμιάδη Τάσο έχουν ήδη πραγματοποιήσει αρκετά φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.
Το παιδικό τμήμα (γεννηθέντες 1998- 1999) θα προπονείται όπως όλα τα τελευταία χρόνια από τον κ. Πέιο Φίλιππο και οι συναντήσεις παικτών και προπονητή έχουν ξεκινήσει από τις 20 Αυγούστου.
Το προ- παιδικό τμήμα (γεννηθέντες 2000- 2001) αναλαμβάνει να προετοιμάσει ο κ. Σίμπος Σάκης από τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου.
Το junior τμήμα (γεννηθέντες 2002- 2003) θα προπονεί ο κ. Ντόγος Αντώνης και η πρώτη συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου.
Τα ονόματα των προπονητών των υπολοίπων τμημάτων υποδομής, καθώς και του τμήματος τερματοφυλάκων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής θα γίνονται όπως κάθε χρόνο στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Βεροίας και τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μεταφέρονται από και προς τα γήπεδα με το ιδιόκτητο λεωφορείο του Συλλόγου και πάντοτε με παρουσία συνοδού.
Οι παίκτες που ξεκινούν προπονήσεις τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να βγουν στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις 17.00’.
Οι εγγραφές των τμημάτων πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου, Σταδίου 34 στο δημοτικό Στάδιο Βέροιας.
Τα γραφεία λειτουργούν Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00’- 21.00’. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23310- 74040.

Την Πέμπτη, 23 Αυγούστου οι παίκτες που απαρτίζουν τα ερασιτεχνικά της Α1 και Α2 κατηγορίας θα αναμετρηθούν σε φιλικό με τον Εθνικό Βατερού, ενώ το Σάββατο, 25 Αυγούστου τα δύο ερασιτεχνικά της Α.Ε.Π. και της Ακαδημίας Βέροιας θα αγωνιστούν σε μεταξύ τους φιλικό συνεχίζοντας την προετοιμασία.
Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.