Γόνιμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/08/2012 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή μεταξύ του Προέδρου Πάνου Καμμένου και του Υπεύθυνου Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Γιοβανόπουλου με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θωμάς Χαρίσης, ο Γενικός Γραμματέας Σάββας Κεσίδης και ο Πρόεδρος Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Νίκος Εμμανουηλίδης εξέθεσαν αναλυτικά τις απόψεις τους σχετικά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν προς την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Η Διεπαγγελματική Ένωση, η αναβάθμιση των σχολών επαγγελμάτων κρέατος, η ανάγκη κατάργησης του κλειστού παρακείμενου χώρου παρασκευής και η αναβάθμιση της πολιτικής περί σφαγείων ήταν τα κεντρικότερα σημεία εστίασης του προβληματισμού που αναπτύχθηκε.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν διότι ζητήματα όπως ο αθέμιτος ανταγωνισμός και η ποιοτική αναβάθμιση του κρέατος που καταναλώνουν οι Έλληνες βρίσκονται στην προμετωπίδα του ενδιαφέροντος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.