Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του Φιλίππου η πρώτη συγκέντρωση διοίκησης– γονέων της ακαδημίας. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, εκ μέρους της διοίκησης της ακαδημίας έγινε απολογισμός των πεπραγμένων των προηγούμενων ετών και παρουσίαση του προγραμματισμού και των στόχων για την νέα σαιζόν, από την διοίκηση και τους προπονητές.

Εκ μέρους της διοίκησης της ακαδημίας μίλησε ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, Νίκος Λιολιόπουλος και παρουσίασε εκτενώς το πλάνο για τη νέα χρονιά.
Ο κ. Λιολιόπουλος αφού πρώτα ευχαρίστησε τη διοίκηση του Φιλίππου Μελικής για την ξεχωριστή όπως είπε τιμή που του έκανε να του αναθέσει για ακόμη μια χρόνια την ευθύνη των τμημάτων υποδομής, έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία της ακαδημίας τα τρία τελευταία χρόνια. Στις επιτυχίες της ομάδος ανέφερε τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό παιδιών που εγγράφονται στην ακαδημία, την πολύ καλή εικόνα που έχει η ομάδα σε όλο το νομό και στις αγωνίστηκες επιτυχίες των παιδιών. Ιδιαίτερη μνεία ο έμπειρος παράγοντας έκανε στην δουλεία τον προπονητών Γ.Ζειμπεκη, Κ.Μουρτζιλα, Δ. Μαμουτόπουλου και Γ. Νταμτσιου, που αυτά τα χρόνια παρά τις τεράστιες αντιξοότητες έφτασαν την ακαδημία σε ένα ζηλευτό επίπεδο.
Για τους στόχους της νέας χρόνια μεταξύ άλλων ανέφερε, την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των μαθητών, την δημιουργία και τμήματος κοριτσιών, την συμμέτοχη σε περισσότερα τουρνουά καθώς και την οργάνωση ημερίδων για την επιμόρφωση παιδιών και γονέων πάνω στον αθλητισμό.

Στη συνεχεία της συζήτησης πήραν τον λόγο οι προπονητές των τμημάτων Γιώργος Ντάμτσιος και Δημήτρης Μαμουτόπουλος. (Ο Μ.Καψάλης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί για προσωπικούς λόγους) .
Ο Δ. Μαμουτόπουλος μίλησε για τους υψηλούς στόχους που έχει φέτος το παιδικό τμήμα της ομάδας, το όποιο προπονεί εδώ και χρόνια, αφού όπως ανέφερε υπάρχουν 15 εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και θα δουλέψουν στο γήπεδο του χωριού που πέρυσι δεν το είχαν και αυτό τους στοίχησε αρκετά. Την Τέταρτη στις 6 το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία του παιδικού.

Ο Γιώργος Νταμτσιος αφού ευχαρίστησε την διοίκηση του Φιλίππου που του επέτρεψε να εργαστεί παράλληλα με την μεγάλη ομάδα της οποίας είναι πρώτος προπονητής και με την παιδική, είπε ότι το να εργάζεται με παιδιά είναι κάτι που το αγαπάει πολύ. Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ήδη φέτος έξι παιδιά της ακαδημίας έχουν προαχθεί και προπονούνται με την αντρική, κάτι που τον γεμίζει ικανοποίηση όπως είπε, αφού το επίπεδο τους είναι ήδη πολύ υψηλό , ενώ στόχος του είναι κάθε χρόνο να προάγονται παιδιά στην αντρική ομάδα. Επίσης έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα του γηπέδου και στην τιτάνια προσπάθεια που έκανε η διοίκηση να το ετοιμάσει, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όμως δεν είναι ικανοποιητική και εμπνέει ανησυχίες.

Η συνάντηση έκλεισε με συζήτηση με τους γονείς όπου κατατεθήκαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

Οι Ακαδημία Φιλίππου Μελικης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα σαιζόν έχουν αρχίσει. Η συνδρομή ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά μήνα.

Για πληροφορίες στα τηλεφωνά 6972030528(Βενιοπουλου Δημητρα)
6970838830 (Κωστοπουλου Πόπη)